Topbetjent vaskemaskine

Hvis du bor i en lille lejlighed og derfor ikke har så meget plads, så har du måske forestillet dig, at du ikke har plads til en vaskemaskine. Men faktisk er der en mulighed: en topbetjent vaskemaskine.

I Danmark fylder vi normalt vasketøjet ind forfra, men andre steder i verden bruger de en model, hvor vasketøjet fyldes i foroven. En fordel ved det er, at vaskemaskinen kan laves mindre, og derved fylder den ikke så meget af din måske i forvejen begrænsede plads.

Samme effekt

Påfyldningen i en topbetjent vaskemaskine er altså anderledes, men alt andet fungerer på samme måde. Der er da heller ingen forskel i muligheden for programmer mm. Og resultatet efter vask er præcist det samme.

De fleste topbetjente vaskemaskiner behøver heller ikke blive tilsluttet permanent. I stedet tilsluttes en vandslange til håndvasken inden brug. Og da vaskemaskinen samtidig har hjul, er den nem at flytte rundt på. Så vaskemaskinen kan evt. gemmes væk, når den ikke er i brug.

Så har du meget lidt plads, kan en topbetjent vaskemaskine være en mulighed. Har du et ønske om at få en tørretumbler også, bør du dog i stedet kigge på en vaskemaskine med tørretumbler indbygget.
[ad#Vaskemaskine-topbetjent]